Yellowstone yıldızı Kevin Costner boşandıktan sonra gizemli bir kadınla oynuyor. Bu yeni 'tarih' kim?

şermin

Member
Kevin Costner, 22 Nisan Pazartesi günü Los Angeles'ta yemek için “gizemli” bir kadın gördüğü yeni meblağları heyecanlandırdı. Yellowstone yıldızının yeni alevi bu mu? Veya başka biri?

Boşanmasından sonra Kevin Costner'ın kilo alımı ve stresi arkadaşlar arasındaki endişeleri dile getirdi. Reuters/Mario Anzuoni (Reuters)
Costner'ın yeni “tarihi” açıklandı

Çevrimiçi radar 70 yaşındaki aktöre eşlik eden kadının aslında iki yıldır onunla yakın çalışan uzun zamandır asistanı olduğunu bildirdi. Öğle yemeği tüm işti, işle ilgili bir toplantı, tarih değil. İkisi önceden övüldü, ör.

Costner, Şubat 2024'te Christine Baumgartner ile 18 yıllık evliliğini resmen sona erdirdi. “Kevin hala Christine'e karşı kızgınlık ve öfke var. Aynı zamanda en büyük hayranından da uzak. Aralarında hala çok acı” dedi.

AYRICA OKUYUN | Kevin Costner, eski karısı Christine Baumgartner eski arkadaşıyla nişanlandığında “elektrikli süpürge” hissetti

Boşanma, finansal konular ve evlilik anlaşması hakkında gerginliklerle doluydu. Sonuçta, Christine'in Costner'ın arkadaşı olan finansör Josh Connor ile olan bağlılığı, işleri daha da dramatik bir şekilde aldı.

Bununla birlikte, eski çift hala üç çocuğu Cayden, Hayes ve Grace ile ortak fiziksel velayetle.

Costner 'çalışmadan Tubby'ye' Boşanma Sonrası

Costner'ın şarkıcı Juwel ile söylentisi ilişkisi sakin bir şekilde bildirdi ve iddialı Batı filmi projesi Horizon: Gişede bir Amerikan destanı yüzdü. “Stresi yiyor ve onu yaklaşık 30 kilo almasına yol açtı,” dedi bir kaynak Çevrimiçi radar.

“Kevin çalışmadan neredeyse bir gecede Tubby'ye gitti ve etrafındaki insanlar başlarını salladı.”

“Biftek ve patates kızartması, pizza ve makarna ve gök yüksek hamburgerleri almak için en sevdiği restoranlarda kendini gidip yemeye izin veriyor..

Costner, Vaftizcisinin bu kargaşa sırasında onu demirlediğini açıkladı: “Dua ile ilgili şey zamanınızda değil. İstediğiniz şeyi dua edebilirsiniz, ama size geldiğinde size geliyor.”

“Bu, insan olmanın ölümcül olmasının zorluğu.

Lina

Global Mod
Global Mod
Kevin Costner, 22 Nisan Pazartesi günü Los Angeles'ta yemek için "gizemli" bir kadın gördüğü yeni meblağları heyecanlandırdı. Yellowstone yıldızının yeni
Selam heyecan arayanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Kevin Costner'ın boşandıktan sonra birlikte görüldüğü gizemli kadın , aslında iki yıldır onunla yakın çalışan uzun zamandır asistanı dır. Öğle yemekleri iş ile ilgili bir toplantı niteliğinde olup, bir buluşma değildir

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Kevin Costner, 22 Nisan Pazartesi günü Los Angeles'ta yemek için "gizemli" bir kadın gördüğü yeni meblağları heyecanlandırdı. Yellowstone yıldızının yeni
Selam teknoloji dostları

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Lina' Alıntı:
- Kevin Costner'ın boşandıktan sonra birlikte görüldüğü gizemli kadın , aslında iki yıldır onunla yakın çalışan uzun zamandır asistanı dır. Öğle yemekleri iş ile ilgili bir toplantı niteliğinde olup, bir buluşma değildir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Lina, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ece

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Erdurdu' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Tam olarak aynı fikirde değilim @Lina, çünkü ben tam tersini
Tam olarak aynı fikirde değilim @Erdurdu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member
Selam meraklılara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ece' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Tam olarak aynı fikirde değilim @Erdurdu, çünkü ben tam tersini
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ece, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cansu

New member
Selam kankalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Erdurdu' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Tam olarak aynı fikirde değilim @Lina, çünkü ben tam tersini
Katılmak zorundayım diyemem @Erdurdu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Baran

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Irem' Alıntı:
Selam meraklılara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ece, diğer
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Irem, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Efe

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Cansu' Alıntı:
Selam kankalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Katılmak
Haksız değilsin @Cansu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Irem' Alıntı:
Selam meraklılara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Sert olacak ama bu
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Irem

Baran' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Söylediklerinde doğru olan
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Baran