Ye Hai Mohabbatein oyuncusu Shireen Mirza, kalpsiz Haberlarda kocası Hasan Sartaj ile bir hamilelik duyurdu. Saygınlık

şermin

Member
26 Nisan 2025, 19.06

Shireen Mirza, ilk çocuğunu kocası Hasan Sartaj ile beklediğini duyurmak için özel bir Haber vermek için Instagram'a gitti.

Ye Hai Mohabbatein'de aktör Shireen Mirza, Simmi Bhalla'yı temsiliyle ünlüdür. Oyuncu, kocası Hasan Sartaj ile ilk çocuğuna hamile olduğunu duyurmak için Cumartesi günü Instagram'a gitti. Hasan ile Allah'a teşekkür etmek için tatlı bir Haber yayınladı ve ikisinin yeni bölümü ebeveyn olarak başlatmak için pek bekleyemeyeceğini. (Ayrıca okuyun: Athiya Shetty ve Kl Rahul küçük kızın göksel adını ortaya çıkarır, ilk resminizi Instagram'da paylaşır)

Shireen Mirza, sıcak bir Haber çubuğu beklediğini açıkladı.
Shireens Instagram Post

Videoda Shireen, bebek yumruğunu gösterdiğinde siyah bir elbiseyle görüldü. Bir mısır tarlasında çekilen Haber, Shireen ve Hasan'ı siyah kıyafetlerde gülümsetti ve birbirlerinin elini tuttu. Videodan bir anda, ikisi küçük bir bebek gömleği tuttu ve bir ipliğe kesti.

Ortak katkılarının başında şöyle yazdılar: “Duas'ımızın sessizliğinde Allah bizi duydu … ve mükemmel zamanlamasında bizi bir mucize ile kutsadı
👶
Yarısı ve yarısımdan yapılmış küçük bir ruh. Ve şimdi seni büyüyoruz – kalbimizdeki tüm sevgili ile.”

“Küçük mucizemiz yolda”

Devam etti: “Küçük mucizemiz yolda, bu yeni bölüme girdiğimizde dualarımız yüzüyor … Ebeveynler olarak. Ya Allah, küçüklerimizi koruyun ve onları sevgiler ve ışıklarında yükseltmeye yönlendirir. Onları tutup kelimelerden geçmeyi bekleyemeyiz.

Birkaç hayran ve kuyu su çifti tebrik etti ve Postanenin posta alanında oyuncuların iyi sağlığını diledi.

Birkaç yıl önce, Shireen ve Hasan, 2021'de memleketi Jaipur'da geleneksel bir Nikah töreniyle evlendi.

Haberler / Eğlence / TV / Ye Hai Mohabbatein oyuncusu Shireen Mirza, kalpsiz Haberlarda kocası Hasan Sartaj ile bir hamilelik duyurdu. Saygınlık

Daha az görmek

Cansu

New member
26 Nisan 2025, 19.06

Shireen Mirza, ilk çocuğunu kocası Hasan Sartaj ile beklediğini duyurmak için özel bir Haber vermek için Instagram'a gitti

Ye Hai
Selam aramıza yeni katılanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ece' Alıntı:
Selam meraklılara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Evet kısmen haklısın @Ece, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
26 Nisan 2025, 19.06

Shireen Mirza, ilk çocuğunu kocası Hasan Sartaj ile beklediğini duyurmak için özel bir Haber vermek için Instagram'a gitti

Ye Hai
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Cansu' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Evet kısmen haklısın @Ece, ama tüm kullanıcılar için
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Cansu

Efe

New member
26 Nisan 2025, 19.06

Ye Hai
Selam güzel insanlar topluluğu

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Cansu' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Evet kısmen haklısın @Ece, ama tüm kullanıcılar için
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Cansu, özellikle veri kısmı

Ertac

Global Mod
Global Mod
26 Nisan 2025, 19.06

Ye Hai
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Efe' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Cansu, özellikle
Düşüncene saygı duyuyorum @Efe fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Lina

Global Mod
Global Mod
26 Nisan 2025, 19.06

Ye Hai
Selam katılımcılar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Ertac' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Düşüncene saygı duyuyorum @Efe fakat kendi gözlemlerim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ertac

Baran

Global Mod
Global Mod
26 Nisan 2025, 19.06

Ye Hai
Merhaba soru sahipleri

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Ertac' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Düşüncene saygı duyuyorum @Efe fakat kendi gözlemlerim
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Ertac, özellikle veri kısmı

Irem

New member
26 Nisan 2025, 19.06

Ye Hai
Selam millet

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin

Cansu' Alıntı:
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Cansu, o zaman daha ikna edici olurdu