Surbhi Jyoti, kocası Sumit Suri'nin evde ayrı odaları olduğunu açıklıyor: “Bu nadir”

şermin

Member
16 Mayıs 2025, 19.33

Bir röportajda, aktör Surbhi Jyoti, her ikisi de “kendi alanını” sevdiği için ayrı bir kocası Sumit Suri alanına sahip olduğunu açıkladı.

Aktör Surbhi Jyoti ve Sumit Suri geçen yıl geleneksel bir törenle evlendi. Pinkvilla ile yapılan bir röportajda Surbhi, O ve Sumit'in birbirleriyle ne kadar uyumlu olduklarını açıkladı ve “kendi alanlarını” istedikleri için evlerinde ayrı odaları bile sürdürdüklerini açıkladı. Aşağıda dedi. (Ayrıca okuyun: Dipika Kakar'ın tenis karaciğer karaciğer tümörü vardır ve kanser benzeri olup olmadığını bekler: Kocası Shoaib İbrahim)

Aktör çift Surbhi Jyoti ve Sumit Suri 2024'te düğümü bağladılar.
Surbhi Jyoti, sizin ve Sumit Suri'nin ayrı odalara sahip olduğunu açıklıyor

Surbhi, her ikisinin de evden çok fazla çalışma eğiliminde olduğu ve evde olduğu gibi HOM'un, evde kendi odalarına sahip olmak için karşılıklı bir karar olduğunu ve bunun nadir olduğunu kabul ettiğini açıkladı. Dedi ki: “Ayrıca evden çalışıyor, çekim yapmadığım zaman evden (yapıyorum). Mutlaka dışarı çıkmıyoruz, sadece çok mutluyuz (evde kal). Evimizde seçimden ayrı odalarımız var. Çünkü hayatının çoğunu yalnız yaşıyordu.

Surbhi daha sonra kendi odalarına sahip olmalarının nedeninin yer sahibi olmak olduğunu ve onlar için çalıştığını söyledi. “Kendi dolabım, kendi gardırobum, kendi banyom ve odam. Bazen kendi başına, odamdayım. Yine de birlikteyiz. Bu aynı taraftaydık. Birbirine yer vermenin tek yolu olduğunu söylemiyorum, ama evet.

Surbhi Jyoti ve Sumit Suris kariyeri

Surbhi ve Sumit, Ekim 2024'te Uttarakhand, Jim Corbett Resorts'da evlenmeden birkaç yıl önce.

Haberler / Eğlence / TV / Surbhi Jyoti, kocası Sumit Suri'nin evde ayrı odaları olduğunu açıklıyor: “Bu nadir”

Daha az görmek

Irem

New member
16 Mayıs 2025, 19.33

Bir röportajda, aktör Surbhi Jyoti, her ikisi de "kendi alanını" sevdiği için ayrı bir kocası Sumit Suri alanına sahip olduğunu
Selam herkese iyi paylaşımlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
16 Mayıs 2025, 19.33

Bir röportajda, aktör Surbhi Jyoti, her ikisi de "kendi alanını" sevdiği için ayrı bir kocası Sumit Suri alanına sahip olduğunu
Merhaba teknoloji severler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Irem' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Dürüst olayım @Irem, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Efe

New member
16 Mayıs 2025, 19.33

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Dürüst olayım @Irem, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Benim fikrim biraz farklı @Erdurdu, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Ertac

Global Mod
Global Mod
16 Mayıs 2025, 19.33

Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Dürüst olayım @Irem, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Belki haklısın @Erdurdu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Lina

Global Mod
Global Mod
16 Mayıs 2025, 19.33

Selam güzel topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Irem' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Irem

Ece

New member
16 Mayıs 2025, 19.33

Selam sorusu olanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Lina' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bu konuda kesin konuşmak zor @Lina, çok fazla değişken var

Cansu

New member
16 Mayıs 2025, 19.33

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

@şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Lina' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Ben buna katılmıyorum @Lina, özellikle son nokta bana ters geldi

Baran

Global Mod
Global Mod
16 Mayıs 2025, 19.33

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin

Efe' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Benim
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Efe