Paris'te Kim Kardashian Jewel'e karşı “Büyükbaba Soyguncusu” mahkemeye çağrıldı

şermin

Member
*

Paris'te Kim Kardashian Jewel'e karşı “Büyükbaba Soyguncusu” mahkemeye çağrıldı

Kardashian, 2016 yılında Paris'te Paris'te soyuldu.

*

Reality TV yıldızı kanıt sağlamak için Paris'e gidecek

*

Av altındaki eski koca rapçi Ye'den nişan yüzüğü

Paris, Pazartesi günü “Büyükbaba Soyguncusu” menteşesi olarak adlandırılan bir grup adam, çünkü neredeyse on yıl önce Milyonlarca Euro değerinde Paris Moda Haftası'nda çaldı.

Sanıkların bir kısmı 2016'da veya emeklilik yaşına yakın baskın sırasında, 20 yıldan fazla bir süredir Fransa'da en büyük soygun olarak kabul edildi.

Avukat, Kardashian'ın neredeyse bir ay sürecek süreçte göstermek için Mayıs ayında Paris'e gideceğini söyledi.

Polis işaretleri ile yağsız maskeler ve kıyafetler giyen şüpheliler, milyarderleri fermuar ve yapışkan bantla birleştirdi, o zamanlar kocası tarafından kendisine verilen rapçi Kanye West ve diğer mücevherler ile bertaraf edilmeden önce.

Kardashian David Letterman, 2020'den itibaren bir röportajda “Yüzük, Yüzük” demeye devam ettiler, o gece tecavüze uğradığı korkusunu hatırladığında gözyaşlarına karşı savaştı.

“Konsiyerj'e tekrar tekrar baktım,” diye devam etti, çeteyi bir silahla çeteye götürmek zorunda kalan özel binanın konsiyerjine atıfta bulundu. “Diye düşündüm: 'Ölüyor mıyız? Sadece onlara çocuklarım olduğunu söyle, bebeklerim var … Eve gitmem gerekiyor'.”

Kardashian'ın bileklerini bağlamak için plastik bantlarda bulunan DNA izleri, polisin ertesi Ocak ayında tutuklama yapmasına yardımcı oldu.

Ceza Mahkemesi tarafından toplam 10 kişi mahkemeye çıkarıldı. Beş tanesi silahlı bir soygun ve kaçırma ücreti arıyor. Diğerleri saldırıda suç ortağı veya bir silah bulundurmakla suçlanıyor.

Sanıklardan biri olan 71 yaşındaki Yunice Abbas, soyguna katılımını ve rolü hakkında bir kitap yazdı. Çalışma hayatının 20 yılını hapishanede geçiren Abbas, Fransız televizyon istasyonuna TF1'e “büyük işin son olması gerektiğini” söyledi.

Büyük bir elmasın hedef olduğunu, ancak “Kardashians” yıldızı olmadığını söyledi.

Aomar Ait Khedache'yi temsil eden bir avukat olan Chloe Arnoux – “Omar The Old” lakabıyla ve grubun halka lideri olmakla suçlanır – reddettiği şey, müvekkilinin yaşı nedeniyle hayatının geri kalanını hapishanede geçirebileceğini söyledi.

BFM TV ile yapılan bir röportajda, Kardashian'ı özür dilemek için yazdığını, ancak mektubunun memurlar tarafından ele geçirildiğini söyledi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Efe

New member
Paris'te Kim Kardashian Jewel'e karşı "Büyükbaba Soyguncusu" mahkemeye çağrıldı

Kardashian, 2016 yılında Paris'te Paris'te soyuldu

Reality TV
Herkese iyi sabahlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Baran

Global Mod
Global Mod

Reality TV
Selam mütevazı insanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Efe' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Lina

Global Mod
Global Mod

Reality TV
Merhaba ilham peşinde koşanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Efe' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Kısa bir not bırakayım @Efe, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Cansu

New member

Reality TV
Merhaba tecrübeli dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Lina' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Kısa bir not bırakayım @Efe, ekonomik etkisi de çok
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Lina

Ertac

Global Mod
Global Mod

Reality TV
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Baran' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Baran

Ece

New member

Reality TV
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Efe' Alıntı:
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Efe, fakat ben aynı fikirde değilim

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Reality TV
Selam gençler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @şermin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Cansu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Burada biraz
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cansu

Irem

New member

Reality TV
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Ece' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Efe, fakat ben aynı fikirde değilim
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Ece, eline sağlık