Pandya mağazasının yıldızı Shiny Doshi, babasının ona 16 yaşında olduğunu söylüyor: “Çok kötü bir dili vardı”

şermin

Member
11 Mayıs 2025 08:30

Oyuncu Shiny Doshi, babasıyla olan gergin ilişkisi ve ondan öğrendiği dersler hakkında konuştu.

Pandya Store ve Saraswatichandra'daki rolüyle tanınan televizyon oyuncusu Shiny Doshi, yakın zamanda Siddharth Kannan ile yaptığı röportajda babasıyla gergin ilişkisini açtı. 16 yaşında Ahmedabad'da Ahmedabad'da onu nasıl “fahişe” olarak hakaret ettiğini hatırladı.

Parlak Doshi, 16 yaşından beri babasının desteği olmadan konuştu.

Shiny, annesinin doktor olmayı hayal etse bile oyunculuk hırslarını her zaman desteklediğini açıkladı. Kariyerlerinin başında, mesleğe zulüm için “ailemdeki birçok insan” ile alay ettiler. Bu ancak Saraswatichandra bir vuruş haline geldikten sonra değişti.

Parlak Doshi, onu fahişe olarak tanımlayan babasını hatırlıyor

Babasının onun için katılıp katılmadığı sorulduğunda, Parlak çöktü ve babasının bile fahişesini aradığını duyurdu. “Meri baskı atışları ahootabad'ım kaafi'm öldü chalti thi -kabhi kabhi 2 ya 3 baje rat pack -up hota tha. Ho?” Nerede kharab kelimeleri -Jaise, 'raat ke ke ke ke ke ke ke bet bet bet bet bet ko le le ja rahi ho?

Babasını affetip affetmediği sorulduğunda, Shiny düşündü: “Bu yaralar hayal kırıklığına uğrayamayacakları düğümlere benziyor. Derslerimi öğrendim, ama yine de beni desteklemek için bir baba ya da baba figürünün eksikliğini hissediyorum.”

Parlak Doshi Hakkında

Shiny, kariyerine birkaç TVC'de yer alan bir model olarak başladı – biri Saif Ali Khan'ın yanındaki bir sabun için erken ilgiyi çekti. Sanjay Leela Bhansalis Saraswatichandra'da oyunculuk ilk kez verdi ve Varun Kapoor'un karşısında Kusum Desai Vyas'ı canlandırdı. Sarojini – Ek Nayi Pehal, Bahu Hamari Rajni Kant, Jamai Raja ve Laal Ishq gibi popüler dizilerde oynadı. En son, Pandya mağazasındaki görünüşü için yaygın bir tanınma aldı.

Haberler / Eğlence / TV / Pandya mağazasının yıldızı Shiny Doshi, babasının ona 16 yaşında olduğunu söylüyor: “Çok kötü bir dili vardı”

Daha az görmek

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Oyuncu Shiny Doshi, babasıyla olan gergin ilişkisi ve ondan öğrendiği dersler hakkında konuştu

Pandya Store ve
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Cansu

New member

Oyuncu Shiny Doshi, babasıyla olan gergin ilişkisi ve ondan öğrendiği dersler hakkında konuştu

Pandya Store ve
Selam çözüm arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Yine de şunu söyleyeyim @Erdurdu, konu ciddiye alınmalı

Irem

New member

Pandya Store ve
Merhaba arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Cansu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Yine de şunu söyleyeyim @Erdurdu, konu ciddiye alınmalı
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Cansu, ama şimdilik kalsın

Efe

New member

Pandya Store ve
Selam katılımcılar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Irem' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Irem

Ertac

Global Mod
Global Mod

Pandya Store ve
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Cansu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Yine de şunu söyleyeyim @Erdurdu, konu ciddiye alınmalı
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Cansu, bunu söylemeliyim

Baran

Global Mod
Global Mod

Pandya Store ve
Merhaba üretim tutkunları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Cansu' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

Lina

Global Mod
Global Mod

Pandya Store ve
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Erdurdu, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Ece

New member

Pandya Store ve
Selam üstatlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @şermin

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Irem' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim
Ben buna katılmıyorum @Irem, özellikle son nokta bana ters geldi