Geeta Kapur, gerçeklik şovlarının bazı bölümlerinin yazıldığını itiraf ediyor: “Herkes başkalarının hayatında hayata bakmayı sever.”

şermin

Member
04 Mayıs 2025, 16:40

Koreograf ve gerçeklik -TV şovu Yargıç Geeta Kapur, Bigg Boss'u ve iddialarla ilgili diğer gerçeklik şovlarını savundu.

Gerçek gerçeklik televizyon programlarının nasıl uzun sürdüğü konusundaki tartışmalar. Son zamanlarda, Bharti TV, Bharti Singh ve Hairsh Limbachiyaa ile YouTube kanalları, koreograf ve gerçeklik şovu Yargıç Geeta Kapur ile yaptığı görüşme sırasında bu tür şovların bazı bölümlerinin yazıldığını itiraf etti. (Ayrıca okuyun: Kapil Sharma, Geeta Kapur ile dalga geçiyor çünkü çok fazla gerçeklik şovu yargıladı:

Koreograf Geeta Kapur gerçek gerçeklik şovlarının nasıl olduğunu gösteriyor.
Geeta Kapur, gerçeklik şovunun bazı bölümlerinin yazıldığını itiraf ediyor

Bharti, gerçeklik dans şovlarındaki kavgaların gerçek mi yoksa yazılı olup olmadığını sorduğunda, Geeta cevapladı: “Bu hala doğru. Ne olursa olsun, o zaman yapabilirsiniz ve ağlayamazsınız. Aktör olsaydık, başka bir şey yapardık. Yani, birçok insan bir gerçeklik şovunun konuk olarak geldiğinde ne kadar gerçek olduğunu soruyor.

Geeta Kapur Bigg Boss'u savunuyor

Bharti patron halkının sık sık senaryo yazdığını söylediğinde, Geeta şovu savundu ve şöyle dedi: “Birisi sadece bir Bigg patronunda çalışırken 24 saat boyunca bir şovda çalışıyorsa, sürekli 24 saat boyunca sürekli kameralar var. Patron yıllarca koşmazdı.

Haarsh, yazar ve komedi Circus Ke Tansen, Komedi Geceleri Bachao ve Komedi Geceleri gibi çeşitli şovlarda canlı çalıştı, adayların dans gerçekliği şovları hakkındaki hikayelerinin yaratıcı ekip ve yazarlar tarafından yapılandırıldığını açıkladı, yani bunlar tam olarak yazıldılar.

Bu arada Geta, Terence Lewis ve Karisma Kapoor ile birlikte, en son Hindistan'ın en iyi dansçısında bir hakim olarak görüldü. Gösteri 13 Temmuz'da televizyonda yayınlandı ve aynı yılın Kasım ayında tamamlandı.

Haberler / Eğlence / TV / Geeta Kapur, gerçeklik şovlarının bazı bölümlerinin yazıldığını itiraf ediyor: “Herkes başkalarının hayatında hayata bakmayı sever.”

Daha az görmek

Baran

Global Mod
Global Mod

Koreograf ve gerçeklik -TV şovu Yargıç Geeta Kapur, Bigg Boss'u ve iddialarla ilgili diğer gerçeklik şovlarını savundu

Gerçek
Selam çözüm arayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Efe

New member

Koreograf ve gerçeklik -TV şovu Yargıç Geeta Kapur, Bigg Boss'u ve iddialarla ilgili diğer gerçeklik şovlarını savundu

Gerçek
Merhaba okuyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Baran' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Baran, bence de durum böyle ilerliyor

Ece

New member

Gerçek
Merhaba fikirleri olanlar

@şermin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Efe' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Baran, bence
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Efe, sayende biraz netleşti

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Gerçek
Selam mütevazı insanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Efe' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Baran, bence
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Efe

Cansu

New member

Gerçek
Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Erdurdu' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir minik destek de benden gelsin istedim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin
Görüşüne saygı duyuyorum @Erdurdu, ama bence konu bundan daha derin

Lina

Global Mod
Global Mod

Gerçek
Selam çözüm arayanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Cansu' Alıntı:
Selam sevgili forum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Görüşüne saygı duyuyorum @Erdurdu, ama bence konu bundan daha
Haksız değilsin @Cansu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Irem

New member

Gerçek
Selam katılımcılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Efe' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Efe, bazı yerler eksik

Ertac

Global Mod
Global Mod

Gerçek
Selam güzel topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Baran' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Baran, çok genel kalmış