Duygusal Bharti Singh, Hint-Pak çatışması sırasında Tayland'ı ziyaret etmek için karşı reaksiyona tepki verir: 'AAP Log Bahut Bhole Ho' '

şermin

Member
Komedyen Bharti Singh, Tayland'daki Tayland'da Tayland'daki Hindistan-Pakistan'daki gerilimlerde atıldı. Şimdi kaydı netleştirdiğini bildirdi. Bangkok'ta çalışacağını söyledi. Ben de oku: Harshvardhan Rane, PR stratejisini açıklaması için Mawra Hocane'de temsil ediyor: konuşmanızda çok fazla nefret

Bharti, olumsuz yorumlardan bahsederken Haberda görülüyor.
Bharti Singh açıklıyor

YouTube kanalındaki son vlogunda Bharti duygusal olarak görülürken, Tayland'da olduğu gibi aldığı zor yorumlara hitap ederken, Amritsar'daki ailesi Amritsar'daki belirsizliğe maruz kalıyor.

Bharti, aldığı bazı incitici yorumları paylaştı, örneğin “Ailen Amritsar'dayken Tayland'da olmaktan utanmalısınız” ve “Ülkede gerilimler var ve Tayland'da dolaşıyor”.

Videoya Amritsar'daki ailesinin varlığını tanıyarak ve izleyicilerini güvende olacak şekilde sakinleştirerek başladı.

“Evet, şehir ve ülke türbülansdan geçiyor. Ama ailem güvende … Ülkeme ve hükümete tam güveniyorum … Hindistan çok güçlü bir ulus, yemek koi hilaa nahi sakta (hiçbir şey aklını sallayamaz) … Yorumlarınızı okuduğumda kızmayacağım.

Komedyen, ailenin güvenli olduğunu ve iyi kestiğini ekledi ve aradığında her zaman bir gülümsemeyle tepki verdiklerini ekledi. Bharti şöyle dedi: “Tatil için değil herkesi iş için açıklığa kavuşturmak istiyorum. 10 gün boyunca bir çekim yaptık ve kendimizi 3-4 ay önce bu projeye adamıştık. Bu şekilde çok fazla hazırlık ve son anda birini kaybetmek profesyonel değil.”

Bharti bozulur

Videonun bir noktasında Bharti, ailesine ve ülkesine bakmadığı zor yorumları çöker ve hatırlar. Komedyen, genellikle sahte haber okumak ve ailesini günde iki veya üç kez çağırmaktan endişe duyduğunu gösteriyor.

“Gerginim ve çok ağlıyorum … ve zor yorumlar beni etkiler. Onları görmezden gelemem çünkü insanlar ailemin bir parçasıdır … Ülkem ve hükümetime güven duyduğumu söylemek istiyorum. Bu beni zor zamanlarda çalışmaya teşvik eden ailem,” diye ekledi.

Bharti, hayranlarından panik yapmamasını ve hükümetin tüm talimatlarını takip etmemelerini isteyerek Haberyu bitirdi.

Pazar günü, güçler Hindistan'ın kalıcı operasyonu hakkında bir basın toplantısı düzenledi ve ülkeye, Yusuf Azhar, Abdul Malik Rauf ve Mudasir Ahmed gibi yüksek kaliteli destinasyonlar da dahil olmak üzere 100'den fazla teröristin askeri operasyon sırasında kaldırıldığını bildirdi. Brifing sırasında DGMO ayrıca, 7-10 arasında yaklaşık 35 ila 40 Pakistan Ordusu çalışanının öldürüldüğünü açıkladı. 7-10 arasında küçük silah değişimleri. Genel Müdür Genel Müdürü Rajeev Ghai, Pakistan ile bir DGMO konuşmasının Pazartesi günü Pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Cansu

New member
Komedyen Bharti Singh, Tayland'daki Tayland'da Tayland'daki Hindistan-Pakistan'daki gerilimlerde atıldı. Şimdi kaydı netleştirdiğini bildirdi. Bangkok'ta
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ece

New member
Komedyen Bharti Singh, Tayland'daki Tayland'da Tayland'daki Hindistan-Pakistan'daki gerilimlerde atıldı. Şimdi kaydı netleştirdiğini bildirdi. Bangkok'ta
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Cansu' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Cansu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ertac

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ece' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Ece, onu vurgulaman yerinde

Baran

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Ertac' Alıntı:
Merhaba ustalar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Ece, onu
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ertac, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Efe

New member
Selam kankalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Baran' Alıntı:
Selam millet Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ertac
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Baran, belki daha sade anlatılabilirdi

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Cansu' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Cansu, o zaman daha ikna edici olurdu

Lina

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Erdurdu' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Biraz daha veri ekleyebilirsin @Cansu, o zaman daha ikna edici olurdu
Evet kısmen haklısın @Erdurdu, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Irem

New member
Selam üretken insanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Cansu' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek