Divyanka Tripathi, bağ ameliyatı geçirdikten sadece birkaç hafta sonra yüksekten düşerek birkaç kemiğini kırdı

şermin

Member
Televizyon oyuncusu Divyanka Tripathi, bağ ameliyatından sadece birkaç hafta sonra hastaneye geri döndü. Cuma günü kocası aktör Vivek Dahiya, hayranlarına Divyanka'nın yüksekten düştükten sonra çift kırık yaşadığını bildirdi. Bu nedenle acil ameliyata alındı. (Ayrıca okuyun: Twitter, Divyanka Tripathi'nin depreme verdiği 'üzücü' tepkiyi öne çıkardı: 'Bu çok duyarsızca')


Divyanka Tripathi, düşmenin ardından acil ameliyata girmek zorunda kaldı.
Perşembe akşamı yaşanan kaza


Vivek, Instagram Stories'de bir notta şunları yazdı: “Divyanka iyileşme yolunda. Dün akşam saatlerinde yaşadığı kaza sonucu yüksekten düşerek her iki önkol kemiğini de kırdı ve acil ameliyata alınması önerildi. Bize gösterilen tüm sevgi ve duaları takdir ediyoruz, bunlar bizim için çok şey ifade ediyor. Gösterdikleri büyük sevgi ve ilgi için tüm hayranlarımıza ve medya dostlarımıza teşekkür ederiz. Divyanka acı çekiyor ancak daha sonra iyileşiyor. Bunu evinin ve ailesinin mahremiyetinde yapmasını çok isteriz. Çok sevgi. VD“

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!
Bu ayın başlarında ameliyat


9 Nisan'da Divyanka, bağ ameliyatı geçirdiğini gösteren hastaneden bir film paylaşmıştı. “Ameliyattan iyileşmeye kadar olan yolculuğumu kısaca paylaşıyorum. Çok eski iki tam bağ yırtığımı düzeltmeye karar verdiğimde, yaklaşan travma ve dinlenmeye yönelik hedefli eğitim yoluyla vücudumu güçlendirmeye başladım. Bir an önce ayağa kalkabilmek için fizik tedavimi dikkatle planladım. @vivekdahiya çok tatlıydı ve gülümsememin bir an olsun solmasına izin vermedi. Vardığım sonuç: Eğer bir şeyi düşük nokta olarak görmüyorsanız, düşük nokta da olmayacaktır! Düşebilirsin ama tekrar ayağa kalkmayı iyi planla” diye yazdı.

Divyanka, Banoo Main Teri Dulhann'da (2006) Vidya Pratap Singh'i canlandırdıktan sonra üne kavuştu. Ayrıca Dr. Popüler program Yeh Hai Mohabbatein'de Ishita Iyer Bhalla. 2017 yılında Nach Baliye 8 dans realite şovunda yer aldı ve birinci oldu. Geçen yıl Khatron Ke Khiladi 11'e katılarak ikinci oldu.


Haberler / Eğlence / televizyon / Divyanka Tripathi, bağ ameliyatı geçirdikten sadece birkaç hafta sonra yüksekten düşerek birkaç kemiğini kırdı