“Amerika'nın en kötü şeflerini” eğiten televizyon şefi Anne Burrell, 55 yaşında ölüyor

şermin

Member
NEW YORK – TV şefi Anne Burrell, mutfak Fumbler'ı yüzlerce “Amerika'nın En Kötü Aşçıları” bölümünde eğiten Salı günü New York'taki evinde öldü. 55 yaşındaydı.


“Amerika'nın en kötü şeflerini” eğiten televizyon şefi Anne Burrell, 55 yaşında ölüyor

Burrell'in yirmi yıllık televizyon kariyerine “Iron Chef America” da başladığı ve diğer şovları sürdüğü gıda ağı ölümünü doğruladı. Sebep hemen net değildi ve tıbbi muayene edenler otopsi yapmak zorunda kaldı.

Polis, sabah 8'den önce konuşmalarına çağrıldı ve yakında ölü ilan edilen reaksiyona girmeyen bir kadın buldu. Emniyet Müdürlüğü kadının adını yayınlamadı, ancak Burell'ın adresi olduğunu gösteren kayıtları göster.

Burrell sadece Nisan ayında televizyon ekranlarındaydı ve Milanian Chota'yı NBC'nin “Today” gösterisindeki birçok görünüşünden birinde Escarole salatası ile tavuktan çıkardı. İlkbaharın başında, gıda ağının “Messer Evi” nde diğer üst düzey şeflere karşı yarıştı.

“Anne dikkat çekici bir insan ve mutfak yetenekleriydi – öğretti, yarıştı ve her zaman hayatındaki yiyeceklerin önemi ve lezzetli bir yemeğin getirebileceği sevinç.” Dedi.

Cesur ve aromatik, ama çok sıradışı yemekleri ve “Amerika'daki En Kötü Kooks” için sivri platin-sarışın saç modeli Burrell ve çeşitli ortak moderatörleri ile tanınan mutfak kesimi ekipleri, doyurucu kendi kendini geliştirmede bir çarpışma kursu geçirdi.

2010'daki ilk şovda, katılımcılar Cod ve Penne Makarna'da sos, peynir, zeytin ve ananas ile acı biber ve fıstık ezmesi gibi beklenmedik kişisel spesiyaliteler sundular. Deneyimli aşçılar, onları değerlendirmek için bulaşıkları denemek zorunda kaldı ve o zamanlar Tampa Tribune ile yapılan bir röportajda itiraf etti.

Yine de Burrell 27 mevsim kaldı ve 2024'te son görünüme geldi.

“İnsanlar öğrenmek istiyorlarsa, onlara öğretmeyi seviyorum,” dedi 2020'de ABC'nin “Günaydın Amerika” da.

Burrell, 21 Eylül 1969'da ebeveynlerinin bir çiçek dükkanı işlettiği Central New York Town Cazenovia'da doğdu. Canisius Üniversitesi'nden İngilizce ve iletişim kalifikasyonu satın aldı ve Headhunter olarak bir iş yaptı, ancak 2008'den itibaren Syracuse'un Standart Sonrası ile bir röportajda nefret ettiğini söyledi.

Her zaman sevdikten sonra, kısa süre sonra daha sonra öğrettiği Amerika Mutfak Enstitüsü'nde yazdı. 1996 yılında mezun oldu, bir yıl bir İtalyan yemek okulunda geçirdi ve bir süreliğine lüks New York restoranlarında çalıştı.

New York Times'ın gıda eleştirmeni Frank Bruni, “Anne Burrell Hot Petrol'e her geldiğinde, yakın olmak istiyorum,” 2007 yılındaki bir incelemeden memnun.

Ertesi yıl Burrell kendi gıda ağı şovu “Restoran Şefinin Sırları” nı organize etti ve televizyon çalışmaları odak noktasıydı. Yıllar geçtikçe, “Rockstar Like A Rockstar” ve “Mutfağına Sahip Olun: İlham vermek ve güçlendirmek için tarifler” adlı iki yemek kitabı yazdı ve gıda piriklerine, çocuk diyabet farkındalığı kampanyalarına ve diğer yardım kuruluşlarına katıldı.

Burrell'in kendi tadı, dedi, sadece koştu. Standart sonrası en sevdiği yemeğin pastırma olduğunu ve en sevdiği yemeğin annesinin ton balığı balık sandviç olduğunu söyledi.

“Yemek pişirme eğlenceli,” dedi. “Korkutucu olmak zorunda değil. Besleyici bir şey yaratıyor.”

Hayatta kalanlar arasında 2021'de evlendiği kocası Stuart Claxton ve oğlu, annesi ve iki kardeşi yer alıyor.

Food Network tarafından yayınlanan bir açıklamada, “Anne'nin ışığı onu tanıyan ve tüm dünyaya milyonlarca dokunanların çok ötesine geçti.” Dedi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.