Amanda Bynes Paparazzi resimlerinde ince görünecek: “Yani, benim çift çenemi görmüyorsun”

şermin

Member
Son yıllarda fiziksel kavgaları nedeniyle çok az farkındalığa sahip olan eski çocuk yıldızı Amanda Bynes, ek kilo kaybetmek için Ozempic'de olacağını açıkladı. Paparazzi'nin önünde viskoz görünmek istiyor. Ben de oku: Amanda Bynes sadece hayranlara katılıyor, ama sıkı bir feragatnamesi var: “Yapmayacağım …”

Amanda Bynes bugünlerde sosyal medyada çok aktif.
Amanda Bynes Ozempic'e gitmek için

Pazar günü, Amanda hayatıyla ilgili güncellemeyi paylaşmak için Instagram'a gitti. Kilo vermek için çekeceği rotayı ortaya çıkarmak için kısa bir Haber paylaştı.

Videoyu yeni bir saç rengi için planlarını paylaşarak ve daha sonra yaklaşan kilo verme planı hakkında konuşarak başladı. Klip Reddit'te de ortaya çıktı.

“Başka ne göndermek istiyorum? Ohh, Ozempic'e gidiyorum ve bundan memnunum. Şimdi 173 yaşındayım, bu yüzden 130'u sevmeyi umuyorum” dedi.

Amanda ekledi: “Bu harika olurdu, bu yüzden paparazzi resimlerinde daha iyi görünürdüm. Ve çift çenemi garip perspektiflerden görmüyorsun. Öyleydi. Ozempik gezimi de göndereceğim.”

Amanda Bynes Hakkında

Amanda 1990'ların sonunda hareket etmeye başladı. Amanda Show adlı ünlü dizisini güvence altına almadan önce, bir eskiz komedisinde çaldı. Kaliforniya'da doğan Star'ın Başarısı, 2000'lere kadar 2006'da önde gelen rollerle oturdu, 2006'da adam, 2007 ve 2010'da saç spreyi A.

Son zamanlarda, yanlış nedenlerle hayranları ve iyi şeyler açısından haberlerde bulundu. Uyuşturucu bağımlılığı yaşadı ve bipolar bozukluk teşhisi aldı. Mart 2022'de sekiz yıllık bir konservatuar tarafından serbest bırakıldı.

Son rolü Roma-Com Easy A. 2010'da 24 yaşında, oyunculuktan istifa ettiğini açıkladı. O zamanlar sosyal medyada “Oyuncu olmak eğlenceli değil,” diye yazdı. “Artık bir şeyi sevmezsem dururum.

Geçen yıl, Amanda iki kez psikiyatrik destek aldı. Haziran ayında polis tarafından tutuklandı ve başarısız olduğu akıl sağlığının değerlendirilmesi nedeniyle gözaltına alındı. Buna göre, polis memurlarını ezici bir yükten kurtulduğunda yardım etmeye çağırdı. Geçen yıl Mart ayında, Amanda ilk kez psikiyatrik desteğe maruz kaldığı La Naked sokaklarında dolaştı. Bir arabayı salladı ve şoföre acısını ifade etti. Polis memurlarını aramadan önce psikiyatrik bir bölümden indiğini söyledi.