Park Sung-Hoon 'Mürekkep Balık Oyunu'nda Çapraz Karakter Oynuyor: Karikatürlerden kaçınmak istedim

şermin

Member
Güney Koreli yıldız park Sung-hoon olan Neu-Delhi, küresel olarak popüler “mürekkep balığı” nda transseksüel bir kadın Cho Hyun-ju oynayan bir cis-gden aktör olarak, karaktere empati ile yaklaştığını ve seyircilerin onlar için de ısınmasını umduğunu söylüyor.

Park Sung-Hoon 'Mürekkep Balık Oyunu'nda Çapraz Karakter Oynuyor: Karikatürlerden kaçınmak istedim

PTI ile sanal bir röportajda aktör, Hyun-Ju gibi bir karakter, “Squid” in büyük küresel popülaritesi ve bir gün Hindistan'a seyahat etme isteği hakkında bir karakter sunmanın zorluklarından bahsetti.

“Anıtlar”, “Diğerleri Değil”, “Şöhret” ve “Gözyaşları Kraliçesi” ndeki rolleri ile Kore eğlence dünyasında olağanüstü bir isim, Parks Casting başlangıçta medyada eleştiri oldu. Sonunda hassas temsili nedeniyle övüldü.

Park Park, “Bu karakteri oynamanın en zor kısmı … çünkü transseksüel bir kadın oynayan bir cis cinsiyet oyuncusu olduğum için karşı reaksiyonlar ve endişeler olabilir.”

Hwang Dong-hyuk tarafından yaratılan “Squid Game”, ölümcül bir rekabetle ilgilidir, burada finansal zorluklarla karşılaşan 456 oyuncunun 45,6 milyar kârlı para kazanmak için bir dizi ölümcül çocuk oyunu oynaması.

Serinin üçüncü ve son bölümü için geri dönen Park, bu özgünlüğün, geçiş nedeniyle piyasaya sürülen Güney Kore ordusunun eski bir çavuşu olan Hyun-Ju gibi bir karakter oynamanın anahtarı olduğunu erken fark ettiğini söyledi. Ailesi tarafından işsiz ve reddedilen, cinsiyet operasyonu için yeterli para kazanmak için oyunlara girer.

“Karikatürlerden kaçınmak istedim ve davranışları veya klişeleri taklit etmek istemedim … Gerçekten sahip olduğu mülklere odaklandım. Çok özverili bir insan, karizmatik, lider ve çok cesur.

“O kadar havalı bir figür olduğu için, onun bir transseksüel kadın olduğunu düşündüm, sahip olduğu özelliklerden sadece biri. Ona duyarlı olduğumda, onu tasvir edersem, sadece izleyicinin onun için ısınmasını umuyordum. Yaşlı bayan Jang Geum-yes, 'Squid oyunu' da Hyun-Ju'da ısıtıldı,” diye ekledi.

“Squid Game” in üçüncü sezonu 27 Haziran'da Netflix'te prömiyeri olacak. Gösterinin ilk sezonu 17 Eylül 2021'de yayınlandı ve yayınlanmasının ilk dört haftasında 142 milyondan fazla üye hanehalkını çekerek flamada en çok görüntülenen gösteri oldu. Baş yıldızı Lee Jung-jae de Emmy ödülü kazandı.

Park, geçen yılın 26 Aralık'ta Netflix'te yayınlanan ikinci sezonda gösteriye katıldı. Oyuncu, dizide bu kadar önemli bir rol oynamak zorunda olduğu için mutlu, ancak veda etmekte zorlandı.

“Bir karakter, bir dizi veya filmi bırakmak her zaman çok üzücüdür, özellikle de Hyun Ju gibi harika bir karakteriniz varsa.”

40 yaşındaki aktör, “Squid Game” deki birçok karakter ve Haberin Detayları hikayelerinin seyircinin kendilerini karakterin ayakkabılarından birine koymasını ve bu kişiyle sallanmasını kolaylaştırdığını söyledi.

“Aynı zamanda yaşamın kutsal değeri ve insanlığın evrim için doğru yoldan düşüp inmediği ve oylama sisteminin özgür bir demokraside en iyi yol olup olmadığı ile ilgilidir. Bu yüzden hepimizin düşünmesi gereken birçok harika soru soruyor.”

Bir gün Hindistan'ı ziyaret etmeyi planlıyor mu?

Aktör onu seveceğini söyledi.

“İlk sezonda Ali oynayan Anupam Tripathi ile konuştum ve bu güzel ülke olan Hindistan'ı çok merak ettim ve kesinlikle orayı ziyaret etmek istiyorum” dedi.

“Squid Game” in üçüncü sezonu, Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Gyu-Young, Yang Dong-geun, Jo Yu-Ri, Lee David ve Roh Jae-won'da Lee Byung-Hun, Wi Ha-joon'u da gösterecek.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.