Kushal Tandon, 5 ay önce Shivangi Joshi ile aşamalı bir eşyada ayrıldığını doğruladı. Hayranlar tepki veriyor

şermin

Member
Geçen yıl Ekim ayında, televizyon oyuncusu Kushal Tandon, Barse-Mausam Pyaar Ka ortak yıldızı Shivangi Joshi ile olan ilişkisini doğruladı. Ancak olayların yeni bir dönüşünde Kushal, beş ay önce aktörden ayrıldığını doğruladı – ancak daha sonra gönderiyi sildi. (Ayrıca okuyun: Kushal Tandon, Shivangi Joshi Spark Söylentileri tekrar çevrimiçi Haber alanlarının öpücükleri olarak randevu

Kushal Tandon ve Shivangi Joshi.
Kushal Tandon, Shivangi Joshi ile Ayrılmayı Teyit ediyor

Kushal, Shivangi'nin ayrılmasını doğrulamak için Pazar günü hikayelere gitti. Onun notunda şöyleydi: “Sevdiğim herkes için, sadece ben ve Shivangi'nin (Joshi) artık birlikte olmadığımı söylemek istedim. 5 ay, bu yüzden evet.” Oyuncu daha sonra gönderiyi sildi, ancak Eagle Eyes hayranları zaten ekran görüntüleri yapmış ve onları çevrimiçi yaymıştı. İkisi artık takip etmedi.

İnternet Kushal'ın hareketinden etkilenmedi. Shivangi'nin hayranlarından biri Kushal'ı vurdu ve şöyle yazdı: “Ne kadar ucuz bir insan. Yeni şovlarının prömiyerinden sadece bir gün önce, ayrılmalarını duyurmaya karar verdiler mi? Utanç, dostum. Size ne kadar duyarsız … spot ışığı için her şey?” Bir diğeri şöyle yazdı: “Peki, Kushal'a bu gösteri için başarısının başlamasını ve şimdi bu tür ayrılık hikayelerini yayınlamadan sadece bir gün önce dilemedim mi?” Bununla birlikte, bazı taraftarlar onu savundu ve şöyle yazdı: “Bunun bir tür sahtekarlık olduğuna inanmayın? Yeni bir” gemiye “hazırlanıyor gibi görünüyor … şimdi yeni bir çift ve uyumlulukları medyanın her yerinde olacak.”

Kushal, kendisi ve Shivangi'nin beş ay önce Mart 2025'te ayrıldığını iddia ederken, Shivangi Kushal doğum gününde sevgi dolu bir not almak istiyordu. “Mutluluk, başarı ve kalbinizin bu yıl istediği her şey olabilir. Umarım sizi gerçekten gülümseten heyecan verici fırsatlar, büyüme ve güzel anlarla doludur … Size hayatta en iyisini diliyorum … çok fazla aşk.”

Shivangi Joshi ve Kushal Tandon'un ilişkisi

Shivangi ve Kushal'ın şovlarının setlerine aşık oldukları bildiriliyor – Barateins – Mausam Pyaar Ka. Ekrandaki kimyası hayranlar ve ekranın dışındaki arkadaşlıkları tarafından sevildi. Daha sonra, Ekim ayında ETime ile yaptığı röportajda Kushal ilişkisini doğruladı ve şöyle dedi: “Ben evlenmiyorum, ama kesinlikle aşığım. Onu çok yavaşça alıyoruz. Annem beni umutsuzca evlenmek istiyor ve unka Bas Chale Meri Shaadi Aaj Hi Karwa De (eğer ona kalırsa, bugün evlenecekti.”

Bu arada, Shivangi ekranı Bade Achhe'nin 4. sezonunda Harshad Chopda ile paylaşacak. Gösteri, 16 Haziran'dan itibaren Sony Entertainment Television ve Sony Liv'de galası olacak.