Hina Khan, kanser tedavisinden bir yıl sonra örgüleri bağlarken resimleri paylaşıyor: “Nasıl özlediğimi açıklayamıyorum”

şermin

Member
Aktör Hina Khan, kanser tedavisi için saçlarının kemoterapiye karşı kaybından bir yıl sonra birleştirebildiği örgülerde kendisinin keyifli görüntülerini paylaştı. Hina Instagram'a gitti, fotoğrafları yayınladı ve “Choti Choti Khushiyan (Küçük Mutluluk)” hakkında konuştu. (Ayrıca okuyun | Hina Khan Duygusal Düğün Videosu'nda Kocası Rocky Jaiswal: “Yarın ne olacağını bilmiyorum”)

Hina Khan, Instagram'da tatlı fotoğrafları paylaştı.
Hina Khan saçlarını iyileştirir, göğüs bağları

Fotoğraflarda Hina pembe bir gecede tuvaletinde durdu. Başının kenarlarında iki örgü giydi. Hina resimlere gülümsedi, aptal yüzler yaptı ve surat etti.

Hina resimleri yazdı ve şöyle yazdı: “Bir buçuk yıl sonra saçlarımı örgülere koy. Wwwwwwwww'un nasıl olduğunu açıklayamıyorum, bu saç dönmelerini kaçırdım. Waitgg.

Hina'nın sağlığı hakkında

Hina kanser teşhisi sonrası başını tıraş etmek zorunda kaldı. Temmuz 2024'te aktör, hayranlara onun için iyi olduğunu ve tedavisinin başladığını garanti ederek bir Instagram yayınında sağlık sorununu açıkladı.

Hina kısa süre önce Rocky Jaiswal ile evlendi

Son zamanlarda düğümü uzun zamanlı arkadaşı Rocky Jaiswal ile bağladığında haberlerde bulunuyordu. Oyuncu, Instagram'daki düğün töreninden birkaç fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan birinde Hina ve Rocky evliliğin kayıt belgelerini imzaladılar. “İki farklı dünyadan bir sevgi evreni inşa ettik. Farklılıklarımız soluklaştı, kalplerimiz oy verdi ve ömrünün ömrü ile bir bağ yarattı. Biz bizim evimiz, ışığımız, umudumuz ve birlikte tüm engelleri geçiyoruz. Bugün derneğimiz sonsuza dek mühürleniyor.

Düğünü için Hina, bulanık bir pembe kenar ve peçe ile eşleştirilmiş altın ve gümüş motiflerle opal yeşil bir el çantası aria giydi. Kıyafet Manish Malhotra tarafından tasarlandı. Rocky ayrıca Manish'ten bir kıyafet seçti ve fildişi -cru kurta -set giydi. 13 yılı aşkın bir süredir bir ilişki içindeler. İlk kez Yeh Rishta Kya Kehlata Hai setlerinde bir araya geldiler, burada Hina, Akshara ve Rocky rolüne denetleyici bir üretici olarak hizmet etti.

Gerçekte de ortaya çıkan aktör, korku faktörünü gösteriyor: Khatron Khiladi 8 ve Bigg Boss 11, son zamanlarda Grha Laxmi web dizisinde görüldü. Grha Laxmi için çekim yaptıktan sonra hastalığa Hina teşhisi kondu.