Bigg Boss 17 Şöhret Soniya Bansal oyunculuk yapmayı bırakmaya karar verir: “Endüstri bana barış vermedi.”

şermin

Member
06 Mayıs 2025, 19.50

Soniya Bansal, şovdan ayrılma kararından bahsetti ve bir yaşam koçu olmak istediğini açıkladı.

Bigg Boss 17'de kalmasıyla tanınan aktör Soniya Bansal, yakın zamanda ETimes ile showbiz'den ayrılma ve kendini keşfetme yoluna çıkma kararı hakkında konuştu. Endüstri onun tanınmasını ve şöhretini verirken, hiç barış bulamadığını açıkladı. (Ayrıca okuyun: Soniya Bansal: Güney'deki film endüstrisinde engel yok … karşılaştırmalı)

Aktör Soniya Bansal, neden showbiz'i sona erdirmek istediğini açıklıyor.
Soniya Bansal, bırakma showbiz hakkında

Soniya, başarının başarısında kaybolmak için açıldı ve şöyle dedi: “Kendimizi unuttuğumuz diğerleri için her şeyi yaptık. Gerçek amacımın daha fazla ne olduğunu bile bilmediğimi fark ettim. Bu yarışta alakalı kalmak ve daha fazla kazanmak için daha fazla kazanmak için mükemmel olmak, para kaybettim.”

Şimdi bir yaşam koçu olmak istediğini de sözlerine ekledi: “Hayattan gerçekten ne istediğimi incelemek istiyorum. Bu endüstri bana tanıma verdi, ama sessizlik yok. Nefes almama izin vermedi. Bunu yapmak istemiyorum,

Soniya Bansal Hakkında

Soniya oyunculuk kariyerine Naughty Gang filmiyle başladı ve Dubki, Game 100 crore Ka ve Shoorveer gibi filmlerde yer aldı. Telugu çıkışını Laksh Chadalavada ve Neha Pathan'ın yanındaki aksiyon gerilim filmi Dheera'da verdi. 2023'te Salman Khan'ın Bigg patronuna katıldı, ancak sürülen ilk aday olmasına rağmen.

Oyuncu ayrıca Khudgarze, Farak, Zindagi do Roz Ki ve sonra gibi çeşitli müzik Haberlarında sunuldu. Instagram'da 6.5 milyon takipçisi var ve burada düzenli olarak hayatından güncellemeleri ve içgörüleri paylaşıyor. Daha sonra, Telugu filmi Yes Patron'da KL Havish'e ek olarak gösterilecek.

Haberler / Eğlence / TV / Bigg Boss 17 Şöhret Soniya Bansal oyunculuk yapmayı bırakmaya karar verir: “Endüstri bana barış vermedi.”

Daha az görmek