Bharti Singh yeni vlogda çöküyor ve Pahalgam terör saldırısına şöyle diyor: Pahalgam teröre saldırdıktan sonra “Gözyaşları içindeydim”.

şermin

Member
30 Nisan 2025 05:13

Komedyen Bharti Singh, Keşmir'e yaptığı geziyi hatırlatan yeni bir vlogda Pahangam'daki terörist saldırı üzüntüsünü ve korkusunu dile getirdi.

22 Nisan'da Pahalgam'daki acımasız terör saldırısı ülkeyi şok etti. Bollywood ünlüleri saldırıyı kınadı ve hayatını kaybeden insanlar için keder dile getirdi. Yeni bir vlogda, komedyen Bharti Singh de olay hakkındaki üzüntüsünü dile getirdi ve şimdi Keşmir'de olanlardan çok korktuğunu açıklıyor. (Ayrıca okuyun: Bharti Singh, hastanede tekrar işte kaldıktan sadece bir gün sonra: “Sonunda Gola'mı göreceğim”)

Bharti Singh, Pahalgam'ın saldırısı hakkında üzüntü dile getirdi.
Pahalgam'ın saldırısından bahsederken Bharti Singh çöküyor

Bharti, Dubai ziyareti hakkında bir vlog paylaştı ve ziyaret ettiği yerler hakkında konuşmadan önce, Pahangam'ın saldırısı hakkında bir şeyler öğrendikten sonra üzüntü tarafından nasıl yutulduğundan bahsetti. Dedi ki: “Son birkaç gün içinde üzgündüm, birisinin duygularımı anlayıp anlayamayacağını bilmiyorum. Instagram'da Pahangam ve Jammu & Keşmir hakkında yıkıcı Haberları ve makaleleri görmeye devam ediyorum ve kalbimi kırıyor. Uçuş sırasında bile her şeyi göremiyorum.” Bunun hakkında konuş. “

Eskiden Vaishno Devi'ye bir geziyi nasıl dört gözle beklediğini hatırlamaya devam etti ve şöyle dedi: “Bizim için Vaishno Devi en büyük yolculuğumuzdu. Vaishno Devi'ye bir yolculuk ve harika bir zaman geçirdik. Benzer şekilde, Hindistan'daki her orta sınıf kişinin ülkenin içinde bir yere seyahat etmeyi planlıyor. Samajh Hello Nahi Aaraha.

Pahalgam saldırısı hakkında

22 Nisan'da turistler, teröristler ateş açtıklarında Pahalgam'da geçirdiler. Olay, başta sivil olmak üzere 26 kişinin hayatını talep etti ve ülkeyi çekirdekte salladı. Shah Rukh Khan, Salman Khan, Alia Bhat, Kareena Kapoor ve diğer Bollywood ünlüleri sosyal medyaya yapılan saldırıyı kınadılar. İnternet kullanıcıları ile birlikte, bazı ünlüler de teröristlere karşı güçlü önlemler çağrısında bulundu.

Haberler / Eğlence / TV / Bharti Singh yeni vlogda çöküyor ve Pahalgam terör saldırısına şöyle diyor: Pahalgam teröre saldırdıktan sonra “Gözyaşları içindeydim”.

Daha az görmek