Arnold Schwarzenegger ve Carrie-Anne Moss 'Fubar' Sezon 2'de Sihir Yapıyor

şermin

Member
Danielle Broadway tarafından

Arnold Schwarzenegger ve Carrie-Anne Moss 'Fubar' Sezon 2'de Sihir Yapıyor

Avusturyalı ve Amerikalı aktör Arnold Schwarzenegger, Los Angeles, ikinci Netflix aksiyon komedi dizisi “Fubar” için Kanadalı aktör Carrie-Anne Moss ile tango sahnesini çivilemek için çok fazla uygulamaya ihtiyacı olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Kaliforniya eski valisi Reuters'e verdiği demeçte, “Uyguladık. Çok pratik yaptık ve benim yaptığım kadar uygulamaya ihtiyacı yoktu, ama gerçekten pratik yaptım.”

Oyuncu “Terminator”, dans sahnesi için ilk tutumu yaptığını ve herkesin ne kadar hazır olduklarından etkilendiğini hatırladı.

“Sadece prova yaptığımızı düşündüler, ama her şeye hazır olduğumuzu bilmiyorlardı,” dedi Schwarzenegger bir gülümsemeyle.

Nick Santora tarafından oluşturulan ve Skydance Television ve Blackjack Films tarafından üretilen “Fubar” Sezon 2, geçen Perşembe günü Netflix'te yayınlandı.

Hikaye, her ikisi de CIA çalışanı olan Monica Barbaro tarafından oynanan Schwarzenegger ve kızı Emma tarafından oynanan Luke Brunner'ı takip ediyor.

CIA ekip üyelerinin üyeleri arasında Travis Van Winkle tarafından temsil edilen Fortune Feimster ve Aldon Reese tarafından canlandırılan Roo Russell, Gabriel Luna, Roo Russell tarafından oynanan Milan Carter, Boro Polonia tarafından oynanan Barry Putt.

Brunner, Sezon 2'de CIA ekibi ile tekrar çalışıyor, ancak Carrie-Anne Moss tarafından oynanan eski sevgilisi Greta Nelson ile tanıştığında işler beklenmedik bir dönüş yapıyor.

Greta, hem Tango'da hem de Brunner ile mücadelede Brunner'a karşı yarışan eski bir Doğu Alman casusu.

“Sahnelerimin çoğu Arnold'da, bu yüzden bu inanılmaz dostluğu geliştirdik,” dedi Carrie-Anne.

Schwarzenegger, “Gizli Yağ” olarak tanımladığı şeyi getiren ve bir sahne çekmeden önce onları kulaklarının arkasına koyan “Matrix” aktörünü mizahi bir şekilde hatırladı.

Carrie-Anne, “Nane yağı. Ben büyük bir nane yağı ya da sadece uçucu bir yağım” dedi.

“Büyülü bir güç gibiydi, çünkü kulaklarımın arkasındaki eşyaları bulaşır bulmaz, yani 'Pum!' Ve biz de kapının dışındaydık, tabiri caizse, sahnelerimizi mükemmel bir şekilde yapmak için, “diye ekledi Schwarzenegger. Netflix Inc

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.