Ankit Gupta, söylentilerin tarihlenmesi hakkındaki sessizliği kırıyor, yasal adımları tehdit ediyor: “Benim haysiyetim bir kamu mülkiyeti değil”

şermin

Member
Udaariyaan ve Bigg Boss 16 ile bilinen televizyon oyuncusu Ankit Gupta, yakın zamanda bağlantının devam eden söylentilerine değindi. Sık sık ortak yıldızlarıyla, özellikle Priyanka Chahhar Choudhary ile ilişkili olan aktör, hayal kırıklığını asılsız spekülasyon yoluyla ifade etti. (Ayrıca okuyun: Ankit Gupta Terre Ho Jaayein Hum'u bitirir, Söylentilerin ortasında Priyanka Chahhar Choudhary'yi göster: “Biraz zamana ihtiyacım var”)

Ankit Gupta, gizliliğine saygı duyan asılsız bağlantı hikayeleri hakkında hayal kırıklığı dile getirdi. (Instagram/6_ankitgupta)
“Kesinlikle sınırlara saygı yok”

Cuma günü Ankit, Instagram hesabına gitti ve kişisel sınırlara saygı duymanın ne kadar önemli olduğu ve bu tür söylentilerin kendisinin ve başkalarının itibarı üzerindeki etkilerinin vurgulandığı bir açıklama yayınladı.

İfade: “Sessizliğin rıza gibi hissettiği ve artık aynı fikirde olmadığım bir nokta var. Son birkaç ay içinde kişisel hayatımla ilgili sayısız hikaye, değişiklik ve varsayım gördüm – gerçek, bağlamsız ve kesinlikle sınırlara saygı duymadım, aynı çerçevede ortaya çıktıkları için kendimi bilmediğim biriyle bağlantı kurma girişimi.

“Bana çok net bir şekilde söyleyeyim. Ben özel bir insanım. Paylaştığım şey, bu niyeti paylaşıyorum. Ama kabul etmeyeceğim şey, hikayelerin buluş kültürü, yabancılarla bağlantı veya görüş, beğeniler ve dikkat edinmek için ismim ve yüzümün kullanımıdır.”

“Bu noktadan itibaren, yanlış yayılan bir kişi veya platform benim hakkımda benim hakkımda hakaret veya invaziv içerik – hakaret davaları da dahil olmak üzere yasal adımlarla atılacaktır. Kamusal yaşam, onurumun kamu mülkiyeti olduğu anlamına gelmez.

İnternet reaksiyonları

Arkadaşlar ve taraftarlar Ankit'in ifadesini destekledi ve aktörün gizliliğine saygı istedi. Aktör Tina Dutta şunları söyledi: “Seninle gurur duyuyorum dostum. Buna acilen ihtiyaç duyuldu … Ne yazık ki, insanlar bugün temel etiketleri (sic) kaçırıyor”. “

Bir fan şöyle yazdı: “Bu sınırlara saygı duymanın ve asılsız dedikodu durdurmamızın zamanı geldi.”

Başka bir hayran şunları söyledi: “Acilen gerekli katkıya ihtiyaç duyuyorum, sonunda bu insanlara verdiğiniz için çok mutluyum.