Aly Gonis 'Chapri' kız arkadaşı Jasmin Bhasin hayranlarını kızdırıyor: “O çok kırmızı bir bayrak”

şermin

Member
Aktörler Aly Goni ve Jasmin Bhasin beş yıldır ilişkilerinde istikrarlı. Alys 'Chhapri'ye göre, romantizmi şu anda kız arkadaşı tarafından inceleniyor. Açıklama, yorum çağrısında bulunan hayranlara iyi uymadı. Ben de oku: TV çifti Jasmine Bhasin ve Aly Goni, evlilikleri için “program” ayarlamak için acele etmiyorlar

Aly Goni ve Jasmin Bhasin 2020'de çıkmaya (Instagram) başladı
Aly Goni'nin Jasmin Backfires hakkındaki yorumu

Salı günü Aly, Instagram hikayelerinde kız arkadaşı Jasmin hakkında bir soru paylaştı. Kot pantolon ve beyaz mahsul üstünde yasemin bir resmini yayınladı ve “Kya Jasmin Chapri Hai (Jasmin yapışkan)” diye sordu, gülen bir emoji ile birlikte. Öte yandan, Jasmin de Aly'den bir taslak koydu ve “Kya Aly Chapri Hai (Aly Tacky)” diye sordu.

Alys Insta Tarihi.

Alys Insta Tarihi.

Aly'nin sorusu, yorum yapmak için sosyal medyada hızlı bir şekilde kampanya yürüten hayranları çekti. Bazıları bunun içeriden bir şaka olup olmadığını merak etti. Ayrıca Reddit hakkında bir tartışma tetikledi.

“Arkadaşları için böyle katkıları olan herkes,” dedi başka bir mektubu olan bir sosyal medya kullanıcısı: “Bruh, bu tür çok kırmızı bir bayrak, gerçek dışı”.

Biri şöyle yazdı: “Ne kadar garip bir çift”, tahminle: “Birlikte hareket ettin, belki bir araba”.

“Bu 2 gerçekten çılgın mı?” Bir yorum yap. Bir hayran şöyle yazdı: “Kabul ettiğine ciddi inanamıyorum.”

“Bunu da yayınladı … belki de içeriden bir şaka,” dedi başka bir kullanıcı, “İkiniz de D ** B, komik bile değil, ama Jasmin hala ondan bir taslak yayınladı, ama Aly bu resmi bana gönderiyor”.

“İkisi de bana çılgınca görünüyor çünkü onları ilk kez gördüğüm için garip bir ruh halim var,” dedim.

Jasmins Insta Tarihi.

Jasmins Insta Tarihi.
Aly Goni ve Jasmin Bhasin hakkında ne biliyoruz?

Üç yıl boyunca arkadaşlar, Aly Goni ve Jasmin Bhasin, 2020'de patron evinde kilitlendiklerinde birbirlerine olan duygularını tam olarak tanıdı. Sonra aşk hikayesi başladı. Birkaç yıldır birlikteydiler. Romantik tatillerden aile işlevlerine kadar Aly ve Jasmin, sosyal medyalarında resim paylaşmaya devam ediyor.